Bedrijfscomputers

Naar de server toe speelt het niet veel rol welke de werkplek-computers zijn, doch wij leveren de ubuntu computers die uitgerust zijn met alle software die nodig is voor het dagelijkse werk: Firefox voor het webbrowsen, Openoffice 5.0 voor de office taken (er kan evenwel ook gewerkt worden in .doc of .xls), Scribus voor desktop publishing, Evolution voor mail en Agenda, etc.....
Voordelen van Ubuntu-Linux computers zijn de uitmuntende privacy, de virus bestendigheid, de stabiliteit en, belangrijk: gratis en vrije software!

Ubuntu Debian computersystemen

Gemakkelijk Uw eerste vrije software computer aankopen:

Ben jij bezorgd over je privacy ?

Grote software bedrijven hebben tegenwoordig ogen en oren in iedere huiskamer of kantoor. Malafide en ook zelfs reguliere softwareprogramma's kunnen ongemerkt Uw camera en  microfoon aanzetten of uw toetsaanslagen registreren en doorsturen(bv tijdens online bankieren). Cloud- en maildiensten van deze softwarebedrijven kunnen schaamteloos doorzocht worden door grote veiligheidsdiensten. Authenticatie en/of installatie van gesloten software en diensten vereisen meer en meer een e-mail adres of account en gsm-nummer, fysieke adressen zijn dan poepsimpel te achterhalen. Google streetview doet de rest om ook van de buitenkant een beeld te vormen.

Dit is enkel mogelijk omdat de voorgeïnstalleerde besturingssystemen dit toelaten. En de grote Amerikaanse softwarebedrijven verplichten iedere pc-fabrikant om hun software op elke computer te plaatsen. Meer nog: ze proberen om een installatie van een opensource besturingssysteem op deze computers onmogeljk te maken.

Daarom brengen wij een mooie keuze notebooks , desktops en servers op de markt met opensource voorgeïnstalleerd.

Wat kunnen wij U bieden(klik op item voor meer info):

Welkom